engangsmatbeholdere i plast engros Kina engros


Utforsk fordelene med engangsmatbeholdere i plast engros fra Kina


Engangsmatbeholdere i plast fra Kina tilbyr en rekke fordeler både for bedrifter og forbrukere. Disse beholderne er lette, holdbare og kostnadseffektive, noe som gjør dem til et ideelt valg for matlagring og transport. De er også enkle å rengjøre og kan gjenbrukes flere ganger, noe som reduserer avfall og sparer penger. I tillegg er de tilgjengelige i en rekke størrelser og former, slik at bedrifter kan tilpasse emballasjen for å møte deres behov. Til slutt er de laget av matvarer, noe som sikrer at maten forblir trygg og fersk. Med disse fordelene er det klart at engangsmatbeholdere i plast fra Kina er et utmerket valg for både bedrifter og forbrukere.

Forstå de forskjellige typene engangsmatbeholdere i plast tilgjengelig fra kinesiske grossister


Kinesiske grossister tilbyr et bredt utvalg av engangsmatbeholdere i plast, hver med sine egne unike egenskaper og fordeler. De vanligste typene er:
1. Take-out-beholdere: Disse er ideelle for restauranter og cateringbedrifter, siden de er designet for å holde maten varm og fersk under transport. De kommer i en rekke størrelser og former, og er ofte laget av polypropylen eller polystyren.

Utseende og karakteristikkfargeløst og luktfritt fast stoff
smeltetemperatur 165-170
relativ tetthet (vann 1,0)1.33-1.34
2. Deli-beholdere: Disse er perfekte for oppbevaring og transport av tilberedte matvarer, for eksempel salater, smørbrød og andre delikatesser. De er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren, og kommer i en rekke størrelser og former.

3. Mikrobølgebeholdere: Disse er designet for å brukes i mikrobølgeovn, og er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren. De kommer i en rekke størrelser og former, og brukes ofte til å varme opp matrester.
4. Salatbeholdere: Disse er designet for å holde salater friske og sprø under transport. De er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren, og kommer i en rekke størrelser og former.
5. Suppebeholdere: Disse er designet for å holde supper varme og friske under transport. De er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren, og kommer i en rekke størrelser og former.

alt-1610

6. Dessertbeholdere: Disse er designet for å holde desserter friske og deilige under transport. De er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren, og kommer i en rekke størrelser og former.
7. Matoppbevaringsbeholdere: Disse er designet for å holde maten fersk og trygg under lagring. De er vanligvis laget av polypropylen eller polystyren, og kommer i en rekke størrelser og former.
Ved å forstå de forskjellige typene engangsmatbeholdere i plast som er tilgjengelige fra kinesiske grossister, kan bedrifter ta informerte beslutninger om hvilken type som passer best for deres behov.

Similar Posts