engangs plastkoppstørrelser


Utforsk de forskjellige størrelsene på engangsplastkopper og bruken av dem


Engangs plastkopper kommer i en rekke størrelser, hver med sin egen unike hensikt. Fra det lille 2-unse shotglasset til den store 32-unse festkoppen, disse koppene er utrolig allsidige og kan brukes til en rekke anledninger.

Det 2-unse shotglasset er perfekt for servering av shots av brennevin eller andre alkoholholdige drikker. Den er også flott for å servere små prøver av mat eller drikke på fester eller arrangementer.
Den 4-unse koppen er flott for å servere små porsjoner mat eller drikke. Den er også perfekt for å servere individuelle porsjoner med krydder, for eksempel ketchup eller sennep.
Den 8-unse koppen er den perfekte størrelsen for servering av kaffe, te eller andre varme drikker. Den er også flott for servering av individuelle porsjoner med suppe eller andre varme retter.

Utseende og karakteristikkfargeløst og luktfritt fast stoff
smeltetemperatur 165-170
relativ tetthet (vann 1,0)1.33-1.34
Den 12 unse koppen er flott for servering av større porsjoner mat eller drikke. Den er også perfekt for å servere individuelle porsjoner iskrem eller andre kalde desserter.


alt-949
Den 16 unse koppen er flott for servering av større porsjoner mat eller drikke. Den er også perfekt for å servere individuelle porsjoner med smoothies eller andre kalde drikker.
20-unse koppen er flott for servering av større porsjoner mat eller drikke. Den er også perfekt for å servere individuelle porsjoner med milkshake eller andre kalde drikker.
Den 32 unse koppen er perfekt for servering av store porsjoner med mat eller drikke. Den er også flott for å servere individuelle porsjoner med punch eller andre store drikker.
Uansett hva anledningen er, er engangsplastbeger en flott måte å servere mat og drikke på en praktisk og sanitær måte. Med så mange størrelser å velge mellom, vil du garantert finne den perfekte koppen for dine behov.

Similar Posts